Grimes are 30 de ani şi l-a cucerit pe omul care a revoluţionat maşinile

A treia relaţie la rând cu o vedetă

Grimes are 30 de ani şi l-a cucerit pe omul care a revoluţionat maşinile Grimes are 30 de ani şi l-a cucerit pe omul care a revoluţionat maşinile

Pe Elon Musk nu-l lasă niciodată bateriile când e vorba de fetele din viaţa lui. Grimes e numele de scenă al noii sale iubite. Are 30 de ai şi o cheamă Claire Elise Boucher în actele canadiene. Fata cântă pop şi urmează în viaţa lui Musk după două relaţii cu alte două vedete – Amber Heard şi Talulah Riley. Elon Musk are 46 de ani şi un an de când s-a despărţit de Amber – actriţa din filmul de lungmetraj The Justice League (personajul Mera), lansat în 2017. Chiar şi prima iubită din prima căsătorie a lui Musk a fost vedetă – scriitoare. Şi tot din Canada, ca Grimse.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.