Grupul Renault a inaugurat Centrul de Piese de Schimb de la Oarja

Grupul Renault a inaugurat azi, 1 septembrie 2010, noul său centru de piese de schimb şi accesorii din România. Situat la 28 de kilometri de uzina Dacia de la Mioveni, în perimetrul comunei Oarja, depozitul beneficiază de un amplasament avantajos, în imediata apropiere a Autostrăzii Bucureşti – Piteşti.

Construcţia, care acoperă o suprafaţă de 65.000 m², este cel mai mare centru de distribuţie a pieselor de schimb şi accesoriilor de care dispune Grupul Renault în afara Franţei. Aici sunt stocate peste 70 000 de referinţe (tipuri de piese), ceea ce acoperă necesarul atât pentru ansamblul gamei de modele Dacia cât şi pentru modelele Renault şi Nissan comercializate în România.


Încă din faza de proiectare, noul centru, care dispune de 160 de salariaţi, a fost conceput ţinând cont de nevoile de dezvoltare ale mărcii Dacia dincolo de orizontul anului 2015. Centrul va asigura alimentarea cu piese de schimb de origine a reţelei comerciale Dacia, Renault şi Nissan din România, precum şi aprovizionarea reţelelor comerciale Dacia din alte 33 de ţări. Activitatea de export reprezintă aproximativ 40% din cifra de afaceri totală a centrului.


Construcţia a fost concepută pentru a răspunde tuturor normelor europene în materie de protecţie a mediului, de protecţie anti-incediu şi anti-seism.


"Noul centru de distribuţie a pieselor de schimb şi a accesoriilor de la Oarja vine să consolideze rolul major pe care România îl joacă în cadrul Grupului Renault. El va contribui la ameliorarea serviciilor post-vânzare ale Grupului Renault, asigurând disponibilitatea şi livrarea în cel mai scurt timp a pieselor de schimb de origine", a declarat Jacques Daniel, Director Post Vânzare Grup Renault.
În cazul unei comenzi de urgenţă, centrul este capabil să asigure în mai puţin de 36 de ore aprovizionarea cu piese din stoc pentru orice client din reţeaua Dacia, Renault şi Nissan din România.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.