GT Academy Goes Live

GT Academy este o competiţie online pe parcursul a 8 luni oferită de Nissan, Playstation şi Gran Turismo 5 Prologue, marele premiu fiind o cursă reală la bordului unui Nissan 350Z.

GT Academy Goes Live GT Academy Goes Live
Competiţia va începe pe 2 iunie şi se va desfăşura pe parcursul a opt luni, în trei etape pe pistele virtuale din Gran Turismo 5 Prologue, prin intermediul reţelei Playstation. Competiţia va fi disponibilă rezidenţilor din UK, Irlanda, Franţa, Italia, Spania, Germania, Austria, Finlanda, Suedia, Norvegia şi Danemarca.

La finalul competiţiei, primii doi clasaţi vor avea ocazia să participe timp de patru luni la un program intens de şcolarizare, în urma căruia vor obţine licenţe de piloţi. După obţinearea acestora, cei doi vor participa la o cursă cu un Nissan 350Z în cadrul unei competiţii de anduranţă de 24 de ore care va avea loc în Dubai în luna ianuarie 2009.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.