Hackerii chinezi au descoperit 14 vulnerabilităţi la maşinile BMW

Hackerii pot manipula maşinile ...

Hackerii chinezi au descoperit 14 vulnerabilităţi la maşinile BMW Hackerii chinezi au descoperit 14 vulnerabilităţi la maşinile BMW

Hackerii chinezi au descoperit 14 vulnerabilităţi la mai multe modele BMW. Este vorba despre gamele i, X, seriile 3, 5 si 7. Sistemul informatic al maşinilor poate fi atacat prin introducerea de stickuri USB infectate, scrie Digi24.ro

Hackerii pot manipula maşinile de la sute de metri, chiar şi atunci când sunt în mers şi le pot bruia inclusiv sistemul de navigaţie şi computerul de bord.

Descoperirea a fost făcută de angajaţii unei firme IT chinezeşti, care a oferit informaţiile companiei auto la începutul acestui an, pentru a remedia problemele, urmând a le face publice abia anul viitor.

Compania germană le-a recomandat proprietarilor de BMW să fie atenţi la actualizările de soft şi la eventualele anunţuri de rechemare din următoarele luni.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.