Hankook visează la anvelope care îşi pot schimba forma în funcţie de teren. VIDEO

Nu-i aşa că ar fi bine dacă ai putea avea anvelope care îşi schimbă forma şi profilul în funcţie de terenul pe care te afli? Aşa ai scăpa de povara celor două seturi vară-iarnă şi ţi-ai putea vedea de ale tale. Ei bine, coreenii de la Hankook visează la aşa ceva şi, cine ştie, poate într-o bună zi o să devină realitate.

Hankook visează la anvelope care îşi pot schimba forma în funcţie de teren. VIDEO Hankook visează la anvelope care îşi pot schimba forma în funcţie de teren. VIDEO

Dacă trăieşti în România ştii că trebuie să ai două seturi de anvelope - unul de vară şi unul de iarnă (pentru că, aşa cum am văzut, cele all-season nu sunt bune deloc în sezonul rece).

Ei bine, coreenii de la Hankook au visat azi-noapte-n vis că ar fi frumos dacă ar exista nişte cauciucuri care pot să îşi schimbe forma în mers, în funcţie de teren.

Deocamdată, modelele Boostrac, Alpike şi HyBlade sunt doar concepte, dar cine ştie, poate în viitorul apropiat o să devină o realitate palpabilă. Ai mai jos un videoclip care îţi arată cum ar funcţiona anvelopele inteligente.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.