Honda Civic Type R Coupé ar trebui să aibă lipit „18+” pe ea

Honda, trebuie să faci aşa ceva. TREBUIE!

Honda Civic Type R Coupé ar trebui să aibă lipit „18+” pe ea Honda Civic Type R Coupé ar trebui să aibă lipit „18+” pe ea

Îţi mai aminteşti de Civicul cu care făceai furori în Need For Speed Underground? Da, exact, au trecut mulţi ani de atunci. Atât de mulţi, încât aproape că uitasei că a existat vreodată şi altă versiune de caroserie pentru Civic în afară de hatch. Există şi dezavantaje în a trăi în Europa, vezi?

Noroc de băieţii de la CivicX, care au lucrat minuţios la o randare la a cărei vizionare te trec toate apele. Acum imaginează-ţi că sub formele încordate ale acestui coupé stă VTEC-ul turbo de 2,0 litri, cu 310 cai-putere şi 400 de Newtoni-metru. Acum imaginează-ţi că SUA va primi aşa ceva. După cum ziceam, Europa nu le primeşte chiar pe toate.

Iar băieţii de la CivicX nu s-au folosit doar de visele lor pentru a schiţa ceea ce vezi mai sus. La baza acestei randări stă Civic Coupé Concept (în link-ul de mai sus), alături de fotografii spion şi de patente de design. Deci sunt cât se poate de fondate.

Acum, ai prefera să vezi în Europa un Civic Type R Coupé în locul versiunii hot hatch?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.