Honda Insight la Frankfurt 2011

Lansarea modelului Honda Insight 2012 la Frankfurt Motor Show 2011 în luna septembrie reafirmă angajamentul Honda de reducere a nivelului de emisii de CO2.

Honda Insight la Frankfurt 2011 Honda Insight la Frankfurt 2011

Insight 2012 este acum chiar mai prietenos cu mediul, cu emisii de doar 96g/km* de CO2. Consumul de combustibil şi nivelul de emisii au fost ameliorate prin îmbunătăţirea aerodinamicii şi creşterea eficienţei trenului de rulare. Frecările reduse în interiorul motorului, cutia de transmisie CVT şi un sistem de climatizare cu o izolare termică mărită - toate contribuie la reducerea consumului.

Honda Insight primeşte de asemenea un design exterior actualizat, ce include o nouă grilă frontală. Spoilerul posterior este acum mai subţire, iar împreună cu elementele hayonului şi motorul ştergătorului lunetei, care a fost micşorat, contribuie la creşterea vizibilităţii în spate.

Confortul şi stabilitatea au fost îmbunătăţite prin modificări ale setărilor motorului şi suspensiei. Dotările din interior au fost de asemenea îmbunătăţite, cu o notă de calitate ridicată.

Mai multe detalii vor fi anunţate la lansare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.