Honda - rechemare în service

Constructorul japonez s-a văzut nevoit să recheme în service aproximativ 165.000 de modele cu probleme la motor.

Honda - rechemare în service Honda - rechemare în service

Honda a declarat că maşinile cu defecte sunt fabricate în 2005 şi 2006 şi fac parte din gama Acura RL, TL şi TSX, Accord, Odyssey şi Ridgeline. Rechemarea, iniţial efectuată în America, face parte dintr-un plan global, ţările participante şi numărul de modele fiind încă necunoscute.

Problema se pare că apărea din cauza unui strat de izolaţie al pompei de combustibil, care în timp se desprinde şi poate duce la oprirea motorului sau la imposibilitatea de pornire a acestuia. Honda a primit numeroase plângeri cu privire la acest defect, însă din fericire nu a pus până acum în pericol viaţa oamenilor. Primele maşini vor putea intra în service începând cu luna aprilie, pompa de combustibil urmând a fi înlocuită gratis.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.