HondaJet - Japonezii au un cuvând de spus în aviaţie

Ultima creaţie a inginerilor japonezi în domeniul aviaţiei este HondaJet, un avion particular de mici dimensiuni, care va intra pe piaţa abia în 2012.

HondaJet - Japonezii au un cuvând de spus în aviaţie HondaJet - Japonezii au un cuvând de spus în aviaţie
HondaJetDeşi vânzările efective vor începe efectiv abia peste 4 ani, Jenson Button şi-a comandat deja, nu unul, ci două modele, pentru a-şi satisface pretenţiile de playboy atunci când doreşte, dar şi pentru a pune bazele unei mici companii de transport aerian.

Avionul este capabil să transporte cinci pasageri şi doi membri ai echipajului, putând atinge viteze de până la 770 km/h în condiţii maxime de confort. Condiţii care pot fi admirate în pozele cu interiorul luxos al noului model Honda din galeria foto.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.