Hummer H3 teleghidat

Orice baiat la vârsta copilăriei a fost fascinat de jucăriile teleghidate, astfel încât la maturitate nu ar putea refuza o astfel de plăcere, și cu un automobil la scară reală.

Hummer H3 teleghidat Hummer H3 teleghidat
Hummer teleghidatProiectul a fost definitivat de inginerul Dr. James Brighton de la Universitatea Cranfield din UK, dar nu se găsește la magazinul de jucării de la colț precum restul modelelor teleghidate. "Ce alt mod mai bun de a sublinia sloganul de 'jucărie a oamenilor mari' decât  convertirea unui Hummer H3 într-o imensă mașină teleghidată?" a comentat Steva Catlin, reprezentant Hummer UK.

"Convertirea modelului a durat aproape o lună, dar tot procesul a fost distractiv. Rezultatele sunt excelente, toți cei ce se vor juca vor fi impresionați de manevrabilitatea modelului. Acesta este capabil să urce un perete vertical de 407 mm și să treacă prin vaduri de apă de 610mm" a adăugat Brighton. Și totuși, versiunile teleghidate erau dedicate celor cu buget redus. Și atunci de ce să stai în spatele unei telecomenzi, cand poți să stai în spatele volanului?
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.