Imagini din dronă cu mini-autostrada de la graniţa României cu Ungaria - FOTO

Sunt şanse ca mini-autostrada să fie inaugurată în vara anului viitor

Imagini din dronă cu mini-autostrada de la graniţa României cu Ungaria - FOTO Imagini din dronă cu mini-autostrada de la graniţa României cu Ungaria - FOTO

Asociaţia Pro Infrastructura ne ţine la curent cu starea şantierelor din România. A postat pe Facebook câteva poze făcută din dronă surprinse ieri, 08.09.2019, pe tronsonul de 5,35 km al Autostrăzii A3 între Biharia şi graniţa cu Ungaria.

Avansul este vizibil atât la terasamente, cât şi la structurile nodului Biharia şi la pasajul peste calea ferată Satu Mare-Oradea.

Dacă se menţine ritmul, sunt şanse ca mini-autostrada să fie inaugurată în vara anului viitor, dacă şi Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere va plăti la timp facturile emise de constructor şi nu vom avea dispute contractuale ca pe alte proiecte.

Citeşte şi

Maşină de lux parcată neregulamentar a fost ridicată de poliţişti: „Dacă l-au zgâriat, dă primăria faliment” - FOTO

Cum se făceau testele auto în România înainte de 1989 cu Dacia 1300. VIDEO

Uită de benzină sau motorină. S-a inventat maşina care merge cu apă, oţet şi cola - VIDEO

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.