În aprilie aniversăm 100 de numere ale revistei ProMotor!

Uşor-uşor am crescut mari şi am ajuns la ediţia cu numărul 100, la care am lucrat de zor şi în care vă aşteaptă materiale-surpriză şi un rezumat al ultimilor 10 ani în industria auto de la noi şi de peste hotare.

În aprilie aniversăm 100 de numere ale revistei ProMotor! În aprilie aniversăm 100 de numere ale revistei ProMotor!

Ce am pregătit pentru numărul 100? Deşi ne place suspansul şi am prefera să vă lăsăm să descoperiţi singuri ce ascunde coperta numărului 100 ProMotor, în continuare vă prezentăm un sumar cu bunătăţile din revista ProMotor de aprilie:

COVER STORY - MAŞINILE DECENIULUI

Pentru că ultimii 10 ani au fost scena de defilare a multor modele care au influenţat industria, noi am scotocit un pic istoria şi am selectat pentru voi cele mai tari modele din ultimul deceniu. 

Nu sunt neapărat acestea, dar veţi citi şi despre ele în revistă...

EXCLUSIV - COLOSUL FORD A INTRAT PE MÂNA ROMÂNILOR

Românii au ajuns peste tot în lume, indiferent de scopul care i-a împins peste hotare. Puţini sunt însă cei care au reuşit să schimbe ceva, dar când au făcut-o totul s-a propagat şi a influenţat generaţii întregi de maşini. Un astfel de român este Iosif Oros, considerat tatăl maşinilor sport de masă din Europa. De ce a primit acest renume, aflaţi în revistă.

Iosif Oros are o poveste fascinantă, pe care merită să o citiţi în tihnă!

TESTE - RENAULT ZOE, OPEL CASCADA, MERCEDES-BENZ CLA, BMW SERIA 3 GT

Am călătorit în toată Europa pentru a testa şi scrie despre ultimele noutăţi lansate de constructori importanţi de pe Bătrânul Continent. Avem ecologicul Renault Zoe, elegantul cabrio Opel Cascada, mafiotul Seria 3 GT şi nonconformistul CLA. Ce ştie să facă fiecare, aflaţi doar în paginile revistei.

Doar câteva dintre modelele testate de noi în acest număr...

COMPARATIV - BMW SERIA 1, MERCEDES-BENZ A-CLASS, VOLVO V40, AUDI A3 SPORTBACK

Vă plac compactele premium? Noi am adunat patru modele - trei germani şi un suedez - şi am creat o formaţie care promite să încânte şoferii şi trecătorii cu gadget-uri, dinamică, design şi confort. Voi pe care o preferaţi?

MAŞINA DECENIULUI

V-am lăsat pe voi să votaţi maşina deceniului, şi am acordat acest titlu celui mai votat model. Care este acesta? Aflaţi din ultima pagină a revistei ProMotor!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.