În ce maşină se află supermodelul Gigi Hadid? Campania interactivă a celor de la BMW e genială – VIDEO

Autor: ProMotor 20 apr. 2016 Știri auto

 


Pe 16 aprilie BMW a lansat campania digitală pentru noul BMW M2 Coupé, în care protagoniştii principali sunt chiar BMW M2 Coupé şi supermodelul american Gigi Hadid. 

Performanţele primului BMW M2 Coupé din istorie, dar şi frumuseţea lui Gigi Hadid l-au inspirat pe renumitul producător de filme Marc Forster, să creeze spotul extrem de neobişnuit.

Clipul video invită urmăritorii să joace o variantă foarte diferită de „ghicitoare”. Acesta începe cu supermodelul Gigi Hadid urcând într-unul dintre cele trei BMW M2 Coupé parcate; din acel moment, telespectatorul trebuie să o urmărească pe Gigi şi al său BMW M2 Coupé.

În doar câteva secunde alte două BMW M2 Coupé intră în joc şi începe coregrafia automobilelor ce rulează cu viteză mare, astfel că misiunea devine aproape imposibilă. La final, toate cele cinci M2 Coupé se opresc şi jucătorul trebuie să identifice în care automobile se află Gigi Hadid. 

Hadid s-a arătat impresionată imediat: „BMW este un brand emblematic. Faptul că am fost aleasă să reprezint imaginea acestei campanii este un punct de referinţă pentru cariera mea. M2 este un automobil cool şi fun”.

Dacă jucătorul alege modelul BMW M2 Coupé corect, arhitectura digitală sofisticată a campaniei îl conduce spre showroomul digital BMW M2 Coupé al reprezentanţei BMW din ţara jucătorului.

Pentru a afla în ce maşină se află supermodelul Gigi Hadid accesează site-ul Eyesongigi.com

 

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide