Înainte de lansare, 6-le a fost depistat într-un magazin din Canada

Retailer-ii din România îl au în ofertă

Înainte de lansare, 6-le a fost depistat într-un magazin din Canada Înainte de lansare, 6-le a fost depistat într-un magazin din Canada

GoPro Hero 6 a ajuns în anumite magazine din Canada încă de săptămâna trecută, însă abia acum aflăm detaliile despre aceasta pe căi oficiale. Producătorul de camere de acţiune a prezentat noul său produs de top, alături de o nouă cameră pentru filmări la 360 de grade numită Fusion, pe care am mai văzut-o în trecut, însă despre care nu ştiam mare lucru în afară de design.

CITEŞTE AICI CE SURPRIZE ARE ÎN MENIU NOUA CAMERA PE CARE ÎN ROMÂNIA O GĂSEŞTI LA 2.600 DE LEI ÎN MAGAZINE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.