Încă un Ferrari FF fierbinte

Se pare că cei de la Ferrari nu reuşesc să scape de coşmarul maşinilor care se aprind de la sine. Iată un nou Ferrari FF care a luat foc.

Încă un Ferrari FF fierbinte Încă un Ferrari FF fierbinte

Evenimentul s-a produs în Polonia, înregistrându-se cel de-al treilea caz în care un FF ia foc. Problema focului spontan la modelele Ferrari se pare că s-a transformat deja într-un adevărat coşmar. Peste 1.200 de modele Ferrari 458 Italia au fost rechemate în service în 2010 pentru remedierea unei probleme care putea da naştere unor incendii.

Potrivit martorilor oculari, incediul a izbucnit în timp ce maşina rula pe autostrada A4 în apropiere de Cracovia. Şoferul a încercat în zadar să stingă focul, dar acesta nu s-a stins decât după intervenţia pompierilor. Cauza izbucnirii incendiului este un mister, cel puţin pentru moment.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.