Încă un producător auto taie din cheltuieli: Porsche vrea să ajungă la profituri de 6 miliarde de euro până în 2025

Încă un producător auto începe să-şi taie din cheltuieli: Porsche vrea să ajungă la profituri totale de 6 miliarde de euro până în 2025

Încă un producător auto taie din cheltuieli: Porsche vrea să ajungă la profituri de 6 miliarde de euro până în 2025 Încă un producător auto taie din cheltuieli: Porsche vrea să ajungă la profituri de 6 miliarde de euro până în 2025

Compania Porsche plănuieşte să îşi majoreze profiturile la 6 miliarde de euro până în 2025, începe să îşi taie din costuri şi să investească în dezvoltare digitală, transmite CEO-ul Oliver Blume, citat de Bloomberg.

„Pe partea de costuri, totul ţine de reducerea complexităţii în variantele oferite, de a utiliza mai multe componente comune în modelele noastre şi de  a ne concentra pe dezvoltare digitală”, spune Oliver Blume.

Până în 2025, „ţintim un profit mai mare cu 2 miliarde de euro”, spune Blume.

Blume a declarat că cei 32.000 de angajaţi ai companiei nu vor fi afectaţi de reducerile de costuri. Mai mult, compania vrea să mai angajeze 1.500 de persoane.

Luna trecută, compania a anunţat că ţinteşte să se stabilizeze la un profit anual de 750 de milioane de euro.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.