Incediu: Tata Nano în flăcări

Autocombustia se pare că este o opţională pentru micuţul Tata Nano, fiind deja implicat în trei incendii, până acum.

O dată este suficient, dar deja de trei ori este un pic prea mult, mai ales când inginerii de la Tata au declarat că tehnic totul este în regulă, asta după ce au făcut verificări cu privire la faptul că modelul Nano are obiceiul prost să tot ia foc.

De data aceasta incidentul a avut loc într-o parcare, proprietarul, de profesie avocat, a văzut nişte scântei care ieşeau din compartimentul motor şi a reuşit să iasă afară fără a suferii vreo rană. După două minute nu a mai rămas nimic din maşină. "Tocmai ce am parcat, când am obserbat scântei. Din fericiere am reuşit să ies la timp din maşină.", a declarat proprietarul maşinii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.