INCREDIBIL: Accident cu 8 maşini pe Nurburgring!

O zonă de construcţie amplasată pe o porţiune din circuitul Nurburgring a dus la producerea unui accident extrem de serios, în care au fost implicate 8 maşini.

UPDATE: Şoferul unei maşini care avea amplasată pe spate o cameră video, a reuşit să surpindă imagini de la accidentul ce a avut loc pe Nurburgring acum câteva zile. Flimuleţul durează aproximativ 16 minute, însă pentru a vedea cele 8 maşini avariate, va trebui să daţi la minutul 9:20.

Accidentul a avut loc în secţiunea denumită "Bergwerk", locul unde era amplasată şi zona de construcţie, unde probabil aveau loc reparaţii ale circuitului. Aici, se pare că, unul din şoferii care îşi testau maşinile pe Iadul Verde, nu a fost atent şi a intrat în coliziune cu o altă maşină din lateral. În acel moment, vinovatul a ieşit pe iarba de pe marginea circuitului, însă după aproximativ 50 metri, a revenit înapoi pe pistă, unde a lovit alte două maşini.

Trei dintre şoferi au zărit accidentul şi au reuşit să încetinească, însă un al patrulea şofer, aflat într-un BMW M3 Ring Taxi, nu a dat atenţie foarte mare la ce se întâmplă în faţa lui, şi a intrat în coliziune cu două dintre maşinile care încetineau.

Cu excepţia unei maşini, toate vehiculele implicate în accident au fost serios avariate, suma estimativă pentru pagubele provocate ridicându-se la 100.000 euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.