INCREDIBIL : Face un drift perfect, în plină aglomeraţie!

Un muscle-car portocaliu pune în pericol circulaţia la oră de vârf, cu un drift perfect, finalizat fără niciun accident. Nu încerca asta acasă!

Nu vezi în fiecare zi un Dodge Charger vechi şi portocaliu la semafor, dar chiar şi atunci când apare, nu pierde prea mult timp.

Şoferii dintr-un oraş american se confruntau cu aglomeraţia orei de vîrf, când muscle car-ul din filmuleţul de mai jos a început să facă show, jucându-se cu fizica.

Curba luată cu un drift lung, executat cu perfecţiune, nu s-a finalizat cu vreun accident rutier, în ciuda asfaltului ud. Totuşi, nu încercaţi asta în viaţa reală!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.