INEDIT: chinez nemulţumit îşi distruge maşina Lamborghini

Din cauză că nu a primit ajutor din partea service-ului autorizat, un client chinez a luat decizia de a-şi distruge Lamborghini-ul într-un mod barbar... cu lovituri de ciocane, în faţa mulţimii.

Conform rapoartelor, supercarul Lamborghini Gallardo a fost achiziţionat de rezidentul din Qingdao, China, acum şase luni. În această scurtă perioadă de timp, se pare că proprietarul chinez a avut ceva probleme tehnice cu maşină.

Mai exact, aceasta nu vroia să pornească, aşa că a decis să ducă bolidul într-un service autorizat. Aici s-a constatat că avarierea maşinii s-a produs în timpul transportării la domiciliul clientului şi că service-ul nu este responsabil pentru această problemă.

Proprietarul de Gallardo a încercat să ajungă chiar şi la CEO-ul Lamborghini, Stephan Winklemann, dar, din păcate, nu a primit nici un răspuns. Aşa că proprietarul chinez a decis să-şi distrugă supercarul în public, gândindu-se probabil că astfel ar fi singurul mod prin care va câştiga atenţia oficialilor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.