Infiniti FX facelift

Constructorul nipon a decis că este momentul să aducă puţină agresivitate în designul lui FX.

Infiniti FX facelift Infiniti FX facelift

Este vorba despre un facelift care urmăreşte alinierea modelului la noua imagine de marcă Infiniti, o imagine care a fost prefigurată de conceptul Essence şi care a debutat pe limuzina de clasă mare M.În primul rând vorbim despre o redesenare a părţii frontale, una care este dominată acum de noua grilă inspirată de la conceptul Essence. Faceliftul este pentru moment anunţat pentru piaţa americană unde comercializarea va debuta în octombrie.

Infiniti a mai adăugat pe lista de opţionale şi un set nou de jante de 20 inch. Versiunea cu facelift se bucură şi de o serie limitată pentru modelul FX 35 care beneficiază de o vopsea specială - Iridium Blue şi jante cu 10 spiţe de 21 inch. Seria limitată beneficiază şi de faruri adaptive. Vor fi produse doar 550 exemplare din seria limitată FX 35. Pentru America preţurile rămân neschimbate, doar pentru FX50 AWD preţul fiind mai mare cu 100 USD.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.