Informaţii despte noua fabrică Volkswagen din Turcia. Cam ce a pierdut România

„Suntem în discuţii finale cu Turcia".

Informaţii despte noua fabrică Volkswagen din Turcia. Cam ce a pierdut România Informaţii despte noua fabrică Volkswagen din Turcia. Cam ce a pierdut România

Volkswagen Group se apropie de o decizie privind construirea unei noi fabrici multibrand în Turcia, a declarat Andreas Tostmann, şeful de producţie al mărcii VW.

„Suntem în discuţii finale cu Turcia", a declarat joi Tostmann jurnaliştilor de la Berlin, informează autonews.com.

Tostmann a spus că se aşteaptă ca discuţiile cu guvernul turc să fie finalizate în două săptămâni sau chiar mai devreme. Fabrica ar costa peste 1 miliard de euro. Aici se vor produce aproximativ 300.000 de vehicule pe an, inclusiv VW Passat şi modelele precum Skoda Superb, care apoi vor fi exportate în Europa de Est.

Noua uzină va angaja aproximativ 4.000 în Manisa, lângă Izmir, în vestul Anatoliei, construcţia ar putea începe la sfârşitul anului 2020, iar producţia începând din 2022. Turcia este locaţia favorizată de VW pentru fabrică, dar un alt loc din Bulgaria este, de asemenea, luat în considerare.

Cum ştii când te lasă frânele. Care este secretul pentru curăţarea eficientă a plăcuţelor

A doua ţară din Europa care elimină limita de 130 km/h pe autostrăzi

Aproape 3.000 de maşini BMW şi Mini noi ruginesc într-un cimitir auto din Vancouver

Momentul în care un pickup Ford 6x6 nu e în stare să urce o mică rampă - VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.