Înmatriculările second hand în România au fost suspendate miercuri - UPDATE

Anunţul a fost făcut de RAR pe Facebook

Înmatriculările second hand în România au fost suspendate miercuri - UPDATE Înmatriculările second hand în România au fost suspendate miercuri - UPDATE

UPDATE Registrul Auto Român a anunţat că problema comunicată în cursul zilei de miercuri a fost remediată.

Mesajul RAR de pe Facebook

Update informare eliberari CIV

Stimati clienti,

Va informam ca nefunctionalitatea conexiunilor intre serverele IGPR si cele ale INTERPOL s-a remediat.
Din acest moment RAR a reluat procedurile de lucru in vederea eliberarii cartilor de identitate!
Toti clientii care au fost in imposibilitatea de a primi CIV vor fi contactati personal de operatorii nostri si informati in legatura cu momentul in care pot veni sa ridice Cartile de Identitate.
Va multumim pentru intelegere!


Reprezentanţele RAR se află momentan în imposibilitatea de a emite documentele necesare primei înmatriculări în România a vehiculelor second hand.

Acestă situaţie are loc din cauza unei probleme de comunicaţii între serverele IGPR şi cele ale INTERPOL.

Anunţul a fost făcut de Registrul Auto Român pe Facebook.

Mesajul integral transmis de RAR pe Facebook

Din cauza unor probleme de comunicaţii între serverele IGPR şi cele ale INTERPOL, momentan reprezentanţele Registrului Auto Român se află în imposibilitatea eliberării documentelor necesare primei înmatriculări în România a vehiculelor second-hand.

Angajaţii RAR efectuează toate activităţile, conform programărilor, premergătoare eliberării documentelor respective, urmând ca, odată cu deblocarea sistemelor de comunicaţii dintre cele douaăinstituţii menţionate, Registrul Auto Român să poată oferi actele necesare.

Ne cerem scuze pentru inconvenienţe şi vă asigurăm de toată disponibilitatea noastră.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.