Instructor auto prins băut la volan. Acesta avea elevi în maşina de şcoală

Un instructor auto a picat testul fiolei chiar dacă era în timpul serviciului.

Instructor auto prins băut la volan. Acesta avea elevi în maşina de şcoală Instructor auto prins băut la volan. Acesta avea elevi în maşina de şcoală

Un instructor auto în vârstă de 42 de ani, aflat în timpul serviciului, cu elevi în maşină, a fost depistat, miercuri, la Slatina, cu o alcoolemie de 0.53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit unor surse judiciare, incidentul s-a produs miercuri, cu puţin după ora 11.00. Instructorul auto a fost depistat în Slatina cu o alcoolemie de 0.53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta avea elevi în maşină.

Conform surselor citate, instructorul are 42 de ani şi este din Balş.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.