Introducerea accizei la carburant a fost amânată cu trei luni

Guvernul Ponta a amânat introducerea accizei de 7 eurocenţi/litrul de carburant cu trei luni, scrie Mediafax. Potrivit premierului, această amânare reprezintă un „compromis politic” care a fost discutat atât în cadrul coaliţiei de guvernare, cât şi cu preşedintele Traian Băsescu.

Introducerea accizei la carburant a fost amânată cu trei luni Introducerea accizei la carburant a fost amânată cu trei luni

Aplicarea accizei de 7 eurocenţi/litrul de combustibil (atât motorină, cât şi benzină) a fost amânată de guvernul Ponta până la 31 martie 2014, scrie Mediafax.

Potrivit premierului Victor Ponta, este vorba despre un „compromis politic” care a fost discutat atât în cadrul coaliţiei de guvernare, cât şi cu preşedintele Traian Băsescu.

„Există obligaţia comună ca în ianuarie, odată cu noua vizită a Comisiei Europene, Fondului Monetar Internaţional, să vedem care este implicaţia pentru buget şi dacă, într-adevăr, din alte tipuri de venituri putem să acoperim ceea ce nu vom încasa în primul trimestru al anului 2014”, a declarat Ponta pentru Mediafax.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.