Ioan Andone, copilot

Antrenorul lui Dinamo Bucureşti, Ioan Andone, a trăit senzaţiile unui copilot de raliu după ce a luat loc în dreapta lui Manu Mihalache, pilot în Campionatul Naţional de Raliuri.

Ioan Andone, copilot Ioan Andone, copilot

Ioan Andone, Manu Mihalache şi Mihai LeuPasionat de marca Mitsubishi, antrenorul Ioan Andone a trăit experienţa de copilot a lui Manu Mihalache, pilot Repsol în Campionatul Naţional de Raliuri. După ce a trăit senzaţiile tari pe care le oferă superspeciala Băneasa Rally Show, Andone a declarat:

²A fost extraordinar. Mă aşteptam la o experienţă intensă, pentru că ştiam că Manu este unul dintre cei mai spectaculoşi piloţi de raliuri din România, şi aşa a şi fost. Nu mi-a fost deloc teamă. Nici nu ai cum lângă un astfel de profesionist şi, în plus, chiar dacă, poate, ai avea ceva emoţii, acestea dispar în momentul în care îl vezi cât de relaxat este mergând la limită. Îmi pare rău doar că mâine echipa mea are meci, altfel, cu siguranţă, veneam să asist la Băneasa Rally Show. Cu siguranţă însă, atunci când timpul o să-mi permită o să merg să vizionez o competiţie. Şi mi-ar plăcea să ma fiu copilot, iar dacă mi se va mai oferi ocazia, o să accept cu plăcere."

Despre Mitsubishi Lancer Evolution:

"Îmi plac maşinile de teren, dar, după ce am condus timp de o săptămână Evolution, am o nouă pasiune. M-a încântat! Este o maşina extrem de puternică, dar care se conduce extrem de uşor şi îţi oferă senzaţii deosebite. Singurul regret este că nu avem şosele pe măsura unei astfel de maşini."

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.