Ionuţ Mazilu şi Mazda CX-7

Atacantul echipei FC Rapid şi-a achiziţionat o Mazda CX7, un automobil care, pe lângă confort, are şi un puternic caracter sportiv.

Ionuţ Mazilu şi Mazda CX-7 Ionuţ Mazilu şi Mazda CX-7

“Căutam o maşină sigură, spaţioasă şi capabilă să ruleze pe orice tip de teren şi un SUV părea cea mai bună alegere, însă designul acestora lasă de dorit. Din fericire pentru mine, am descoperit Mazda CX-7, o maşină robustă, al cărei design exprimă sportivitate. Imediat după ce am urcat în maşină am luat decizia de a o achiziţiona, fiind impresionat de confortul şi gama mare de dotări de care beneficiază” a declarat Ionuţ Mazilu.

BDT Cars, unul din sponsorii clubului de fotbal Rapid şi distribuitorul autorizat Mazda care a livrat automobilul, i-a acordat sportivului o serie de beneficii în schimbul promisiunii că va face tot ce-i stă în putinţă ca, prin echipa de fotbal Rapid, România să fie reprezentată cât mai sus în Cupa UEFA.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.