Iţele maşinii clonate au apărut la suprafaţă

Cum ai reacţiona dacă ai găsi în service o maşină identică cu a ta? Acest lucru s-a întâmplat unui bărbat care a găsit în curtea unui service o maşină identică cu a lui. Conform gândul.info, din reţeau maşini clonate făceau parte şi poliţisiti, dar şi angajaţi ai Registrului Auto Român.

Iţele maşinii clonate au apărut la suprafaţă Iţele maşinii clonate au apărut la suprafaţă

Povestea bărbatului care a descoperit cu stupoare că în curtea unui service este o maşina identică cu a lui (aceiaşi marcă, model, culoare, număr de înmatriculare) ar putea avea legătură cu un amplu dosar penal al procurorilor de la Tribunalul Bucureşti, care au trimis în judecată o reţea de 19 persoane care vindeau maşini furate sau "clonau" autoturisme, pentru a-şi înşela clienţii. Reţeaua se bucura de ajutor din Poliţie şi de la Registrul Auto Român.

"Autoturismul Volvo în cauză a fost sigilat şi ridicat încă din ziua aceea. Se fac cercetări în vederea stabilirii situaţiei şi proprietarului de drept. Se colaborează inclusiv cu Interpolul", a explicat pentru gândul Diana Sarca, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Capitalei.

Pe 27 ianuarie 2012, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au încheiat ancheta şi au trimis în judecată reţeaua formată din 19 persoane, acuzate de înşelăciune, dare de mită, favorizarea infractorului, fals şi conducere fără permis. Aceştia erau ajutaţi şi de câţiva poliţişti şi angajaţi ai Registrului Auto Român, care colaborau cu reţeaua.

Mai multe informaţii pe www.gândul.info

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.