Jaguar F-Type, actor într-un film de scurt metraj alături de Damian Lewis. VIDEO

Noua decapotabilă F-Type a britanicilor de la Jaguar joacă unul dintre rolurile principale într-un film de scurt metraj, alături de actorul Damian Lewis, cunoscut pentru rolul său din serialul Homeland.

Jaguar F-Type, actor într-un film de scurt metraj alături de Damian Lewis. VIDEO Jaguar F-Type, actor într-un film de scurt metraj alături de Damian Lewis. VIDEO

Jaguar F-Type face parte din distribuţia unui film de scurt metraj realizat de britanicii de la Jaguar pentru a mai face puţină publicitate noii decapotabile. Alături de roadster, actorii Damian Lewis, cunoscut pentru rolul său din serialul Homeland, şi Shannyn Sossamon gonesc prin deşertul Atacama din Chile într-o poveste de trădare, pasiune şi lăcomie.

Filmul, intitulat Desire, a fost publicat pe Youtube după ce a debutat la festivalul de film şi muzică Sundance London.

Întreaga producţie, în continuare:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.