Jay Leno simulează apocalipsa cu Fab Fours Legend [VIDEO]

... pentru că acesta este, practic, cam cel mai bun lucru pe care poţi să-l faci cu mostrul acesta.

Jay Leno simulează apocalipsa cu Fab Fours Legend [VIDEO] Jay Leno simulează apocalipsa cu Fab Fours Legend [VIDEO]

Nici nu ştii cu ce să începi când te uiţi la monstruozitatea asta cu faţă de Jeep. Pragmatic, cel mai bine ar fi să începi cu baza. Căci, la bază, Legend este un Jeep Wrangler. De fapt, în ciuda modului în care se prezintă, foarte multe dintre elementele prezente la Legend sunt piese standard Jeep. Cu siguranţă roţile nu se numără printre ele. Legend are jante de 24 inci, îmbrăţişate de roţi de 50 de inci. 

Nu vreau să-ţi stric plăcerea vizionării, aşa că nu-ţi spun chiar toate detaliile... în afară de acela că geamurile (toate geamurile) au folie roşie şi că sub capotă se află un V6 Pentastar de 3,6 litri. Şi geamurile nu se mai pot coborî. Şi că acoperişul a fost coborât cu 10 centimetri. Practic, e o combinaţie între un off-roader şi un hot-rod, semnată de nişte băieţi care se ocupă cu accesorizarea modelelor Jeep. Un vehicul unicat, din interiorul căruia lumea se prezintă ca după Apocalipsă. Ţi-am zis că are geamuri roşii...?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.