Jeep caută numele ideal pentru un Grand Cherokee special

Autor: Gabriel Grosoiu 01 feb. 2012 Știri auto

Procedeul prin care o maşină este denumită într-un fel sau altul este unul foarte complex, în care departamentele de marketing investesc ore întregi de brainstorming. Nu ştim dacă în birourile companiei domneşte mai nou lipsa de inspiraţie, dar cert este că oficialii Jeep caută un nume potrivit pentru o ediţie specială de Grand Cherokee, iar pentru aceasta apelează la fanii mărcii.

„Name My ride” este o competiţie online prin care americanii vor să găsească un nume cât mai inspirat pentru această versiune specială de Jeep Grand Cherokee, prezentată oficial la Salonul Auto Houston. Dar prin ce se individualizează SUV-ul? Negrul intens al nu acoperă doar caroseria, ci şi jantele de 20 inchi, grila centrală şi chiar emblema de pe capacul portbagajului, iar farurile sunt carenate în acelaşi ton negativist. Cu alte cuvinte, arată ideal pentru raidurile noscturne ale unui playboy.

Grila frontală cromată rupe monotonia, alături de ornamentul de la baza barei de protecţie. Ediţia specială este realizată pe baza nivelului de echipare Laredo, ce include tapiţerie de piele, sistem de sunet cu nouă difuzoare, subwoofer şi conectivitate la MP3 şi iPod, precum şi cameră video pentru marşarier. Jeep va delibera şi va alege trei nume pentru ediţia specială, dintre cele trimise de fani, pe care le va supune la un vot public, în căutarea celui ideal.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide