Jeep Renegade vine cu motoare noi şi mai multe dotări de siguranţă în standard

Noul design al reprezentantului ...

Jeep Renegade vine cu motoare noi şi mai multe dotări de siguranţă în standard Jeep Renegade vine cu motoare noi şi mai multe dotări de siguranţă în standard

Jeep Renegade este primul model Jeep care adoptă o familie nouă şi inovatoare de motoare turbo pe benzină ce oferă un consum optim de combustibil şi performanţe de top atât pe asfalt cât şi în condiţii off-road. Gama include două unităţi pe benzină (1 litru cu 120 CP şi 1,3 litri cu 150 sau 180 CP) şi două propulsoare diesel (1,6 litri cu 120 CP şi 2 litri Multijet II cu 140 sau 170 CP şi tehnologie SCR - Selective Catalytic Reduction/Reducere Catalitică Selectivă).

Noul design al reprezentantului Jeep în segmentul B-SUV este o reinterpretare modernă a stilului inconfundabil al mărcii. Abilităţile off-road ale noului Renegade sunt exprimate printr-un design care evocă în acelaşi timp influenţe urbane şi de lifestyle. Principalele noutăţi la exterior sunt farurile LED şi jantele de 19 inch. Calitatea, funcţionalitatea de top şi confortul optim sunt atributele regăsite în habitaclu.

Abilitatea în off-road tipică brandului Jeep este prezentă cu ajutorul a două sisteme 4x4 avansate - Jeep Active Drive şi Jeep Active Drive Low - care asigură performanţe-etalon în orice condiţii.

Noul Renegade este dotat cu a patra generaţie a sistemului de infotainment Uconnect cu ecrane tactile HD de 5, 7 sau 8,4 inci, compatibilitate Apple CarPlay şi Android Auto, pentru ca utilizatorii să rămână mereu conectaţi.

Funcţiile de asistenţă disponibile pentru noul Jeep Renegade includ Lane Sense Departure Warning-Plus şi Intelligent Speed Assist cu Traffic Sign Recognition disponibile standard pe toată gama Renegade şi Forward Collision Warning-Plus cu Active Emergency Braking disponbile standard pe versiunile Limited.

În Europa, noul Jeep Renegade 2019 va fi pus în vânzare începând cu luna septembrie. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.