John Cooper Works Mini Clubman

John Cooper Works Mini Clubman îşi va face debutul cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 2008, însă prima poză oficială a maşinii a invadat internetul.

John Cooper Works Mini Clubman John Cooper Works Mini Clubman
Asemeni modelelor preparate de JCW, MIni Clubman se va diferenţia de maşina de serie prin elementele grafice ale caroseriei, terminaţiile sistemului de evacuare stilizate şi oglinzile retrovizoare din fibră de carbon. Este foarte posibil ca maşina să fie echipată cu jante din aliaj uşor de 18 inch.

Puterea propusorului de 1,6 litri a fost ridicată de la 175 CP la 192 CP graţie măririi presiunii de lucru a turbocompresorului. Datorită plusului de putere este foarte posibil ca maşină să atingă 100 de km/h în aproximativ şase secunde. Mai multe informaţii cu privire la acest model vor fi făcute publice cu ocazia salonului.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.