Kia cee'd

Administraţiile locale au tendinţa de a încuraja producţia internă prin alegerea unor produse autohtone în licitaţiile publice. Iar acest lucru nu se întâmplă doar în România.

Kia cee'd Kia cee'd
Kia Motors a câştigat un contract de dotare a poliţiei slovace până în 2010 cu noul model compact cee'd, produs local la fabrică de 1 milion de euro de la Zilina. Potrivit companiei coreene, primele 43 de maşini au fost deja livrate săptămâna trecută şi încă 350 sunt programate a fi predate până la finalul acestui an. În total peste 4000 de maşini vor intra în dotarea Poliţiei din Slovacia. "Comanda semnificativă din partea oficialilor slovaci este o dovadă a calităţii şi fiabilităţii modelului Kia cee'd," a comentat Jean-Charles Lievens, Senior Vice President Kia Motors Europe.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.