Kia dezvăluie viitorul SUV compact ”Signature” şi alte două concepte

Kia a dezvăluit astăzi o serie de trei concepte la Salonul Auto de la Seul.

Kia dezvăluie viitorul SUV compact ”Signature” şi alte două concepte Kia dezvăluie viitorul SUV compact ”Signature” şi alte două concepte

Kia a dezvăluit astăzi o serie de trei concepte la Salonul Auto de la Seul. Două din cele trei concepte au în prim-plan robustul concept Kia ‘Masterpiece’, care combină caroseria unui SUV de dimensiuni mari cu un interior luxos şi tehnologizat. Conceptul ”Masterpiece” este însoţit de Kia ”Signature”, un nou prototip care dezvăluie designul si ”arhitectura” unui viitor SUV compact al brandului. Celor două modele li se alătură conceptul ”Imagine by Kia”, un sedan sportiv 100% electric care exprimă dorinţa Kia de a crea automobile de pasageri captivante, cu emisii scăzute.

Conceptul ”Kia Masterpiece” îşi face prima apariţie publică, combinând caroseria masivă şi robustă a unui SUV cu un interior de înaltă calitate şi tehnologii de ultimă generaţie. 

Cu o grilă largă şi o capotă lungă în partea frontală, un design în partea posterioară care accentuează stabilitatea automobilului, cu lămpile spate mari şi liniile caroseriei, conceptul Signature se evidenţiază pe drum. În faţă, blocurile sale optice sunt unite cu grila ‘nas de tigru’, ce integrează luminile pe timp de zi.

Linia puternică superioară a caroseriei, cu ramele geamurilor care se înclină spre spatele automobilului, oferă SUV-ul compact un aer minimalist de sportivitate. Exteriorul este completat cu o serie de caracteristici elegante distinctive, contribuind la designul tehnic contemporan al maşinii. Acestea includ lămpi LED subţiri în faţă şi în spate, linii ascuţite presate în caroserie şi detalii metalice precise.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.