Kia dezvăluie viitorul SUV compact ”Signature” şi alte două concepte

Autor: ProMotor 28 mart. 2019 Știri auto

Kia a dezvăluit astăzi o serie de trei concepte la Salonul Auto de la Seul. Două din cele trei concepte au în prim-plan robustul concept Kia ‘Masterpiece’, care combină caroseria unui SUV de dimensiuni mari cu un interior luxos şi tehnologizat. Conceptul ”Masterpiece” este însoţit de Kia ”Signature”, un nou prototip care dezvăluie designul si ”arhitectura” unui viitor SUV compact al brandului. Celor două modele li se alătură conceptul ”Imagine by Kia”, un sedan sportiv 100% electric care exprimă dorinţa Kia de a crea automobile de pasageri captivante, cu emisii scăzute.

Conceptul ”Kia Masterpiece” îşi face prima apariţie publică, combinând caroseria masivă şi robustă a unui SUV cu un interior de înaltă calitate şi tehnologii de ultimă generaţie. 

Cu o grilă largă şi o capotă lungă în partea frontală, un design în partea posterioară care accentuează stabilitatea automobilului, cu lămpile spate mari şi liniile caroseriei, conceptul Signature se evidenţiază pe drum. În faţă, blocurile sale optice sunt unite cu grila ‘nas de tigru’, ce integrează luminile pe timp de zi.

Linia puternică superioară a caroseriei, cu ramele geamurilor care se înclină spre spatele automobilului, oferă SUV-ul compact un aer minimalist de sportivitate. Exteriorul este completat cu o serie de caracteristici elegante distinctive, contribuind la designul tehnic contemporan al maşinii. Acestea includ lămpi LED subţiri în faţă şi în spate, linii ascuţite presate în caroserie şi detalii metalice precise.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide