Kia Seltos este noul SUV compact al mărcii coreene - FOTO

Kia Seltos este numele noului său SUV compact KIA pe toate pieţele din lume, iar noul model este programat să fie lansat în vară.

Kia Seltos este noul SUV compact al mărcii coreene - FOTO Kia Seltos este noul SUV compact al mărcii coreene - FOTO

Kia Seltos este numele noului său SUV compact KIA pe toate pieţele din lume, iar noul model este programat să fie lansat în vară.

Numele modelului Kia Seltos este inspirat din mitologia greacă şi legenda lui ‘Celtos’, fiul lui Hercule. Iniţiala ’S’ din numele automobilului sugerează viteză (speed) şi sportivitate. Seltos a fost creat pentru generaţia modernă.

Seltos oferă detalii de design exterior sofisticate, cum ar fi capota lungă, un aspect puternic al barei frontale şi linii ascuţite inserate în caroserie. Linia robustă a plafonului, îmbinată cu ramele geamurilor care se îngustează către partea posterioară a automobilului, dar şi bara din spate ce cuprinde toba de eşapament cu efect metalic, imprimă SUV-ului compact un aer subtil de sportivitate.

Destinat cumpărătorilor tineri, fani ai tehnologiei, interiorul este caracterizat prin forme cuprinzătoare şi detalii foarte tehnice. Echipat cu o gamă de tehnologii pentru maximizarea confortului, conectivităţii şi uşurinţei în utilizare, designul îndrăzneţ al cabinei dispune de un sistem de infotainment cu touchscreen de 10.25 inch şi sistemul ambiental Sound Mood Lighting.

Kia Seltos va fi dezvăluit spre sfârşitul acestei luni, comercializarea sa în Coreea de Sud şi în alte regiuni urmând să înceapă în a doua jumătate a anului 2019.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.