Kimi Raikkonen în WRC

Imediat cum Kimi Raikkonen a declarat că i-ar face plăcere să alerge in WRC, mai marii Ford i-au trimis deja o invitaţie să testeze modelul Focus WRC.

Kimi Raikkonen în WRC Kimi Raikkonen în WRC

Nu este nici un secret că mulţi piloţi au recunoscut că le surâde ideea WRC-ului, mai ales după ce se vor retrage din Formula 1, dintre aceştia amintind doar de Robert Kubica şi Lewis Hamilton. De altfel, potrivit lui Malcolm Wilson, şeful de la Ford WRC, există câţiva piloţi care ar prefera WRC-ul dacă nivelul financiar este la fel.

Din păcate nu este, dar asta nu l-a impiedicat pe Malcolm să-i ofere lui Kimi Raikkonen o invitaţie a se aşeza la volanului unui Focus WRC imediat cum finlandezul şi-a exprimat dorinţa în acest sens. Chiar dacă suspensia şi direcţia sunt foarte diferite în WRC faţă de F1, oficialul Ford este de părere că se poate trece peste cu puţină practică. Mai ales acolo unde există deja talent.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.