Kimi Raikkonen în WRC

Autor: Silviu Draganescu 07 aug. 2008 Știri auto
Kimi Raikkonen în WRC

Nu este nici un secret că mulţi piloţi au recunoscut că le surâde ideea WRC-ului, mai ales după ce se vor retrage din Formula 1, dintre aceştia amintind doar de Robert Kubica şi Lewis Hamilton. De altfel, potrivit lui Malcolm Wilson, şeful de la Ford WRC, există câţiva piloţi care ar prefera WRC-ul dacă nivelul financiar este la fel.

Din păcate nu este, dar asta nu l-a impiedicat pe Malcolm să-i ofere lui Kimi Raikkonen o invitaţie a se aşeza la volanului unui Focus WRC imediat cum finlandezul şi-a exprimat dorinţa în acest sens. Chiar dacă suspensia şi direcţia sunt foarte diferite în WRC faţă de F1, oficialul Ford este de părere că se poate trece peste cu puţină practică. Mai ales acolo unde există deja talent.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide