Lada Niva

Atunci când nici un loc de pe Pămînt nu mai pare suficient de atrăgător poţi să alegi să explorezi locurile acoperite de ape. Cu maşina. Una amfibie.

Chiar dacă la prima vedere aţi fi tentaţi să credeţi că în poză vedem o altă maşină scapată de sub control şi ajunsă într-un lac, realitate este alta. Iar primele detalii sunt date de cele două ţevi ce se ridică peste nivelul apei şi care au rolul de admisie şi evacuare. Vehiculul în cauză este o Lada Niva, o creaţie rusească, construită să reziste în cele mai dure locuri. Şi chiar şi sub apă, aşa cum se poate vedea şi în clipul video.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.