Lada Vesta primeşte un tuning care pune Logan pe avarii - FOTO

În ceea ce priveşte dimensiunile, Vesta măsoară...

Lada Vesta primeşte un tuning care pune Logan pe avarii - FOTO Lada Vesta primeşte un tuning care pune Logan pe avarii - FOTO

Aceste ilustraţii au fost aduse la viaţă de către Kasim Tlibekov şi, chiar dacă ele arată destul de realist, nu ne putem imagina că acest Vesta ar putea exista în afara spectacolelor de tuning.

În ceea ce priveşte dimensiunile, Vesta măsoară aproximativ 1,764 mm lăţime, iar cu aceste extinderi masive considerăm că ar fi dificăl de manevrat prin trafic, ca să nu mai vorbim de accesul în locurile de parcare înguste. 

FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.