Lamborghini Gallardo LP560-4

În ultimele săptămâni au circulat mai mult speculaţii despre o variantă mai performantă a lui Lambroghini Gallardo. Pentru a pune capăt zvonurilor efervescente, Lamborghini dezvăluie o părticică din ce va însemna Lamborghini Gallardo LP560-4.

Lamborghini Gallardo LP560-4 Lamborghini Gallardo LP560-4
Noul model va poza în lumina reflectoarelor la Salonul de la Geneva de luna viitoare, până atunci constructorul italian ne lasă să ne facem o idee asupra liniilor viitorului model şi desluşeşte iţele complicatului acronim LP560-4.

Valoarea 560 va simboliza puterea de dezvoltată de viitorul model, sau 552 de cai ca să fim mai exacţi, iar 4, ataşat în coadă, va codifica tracţiunea integrală. Propulsorul responsabil pentru aceste cifre va fi un nou V10 cu capacitate de 5,2 litri şi injecţie directă FSI. Deşi ar putea părea paraoxal pentru purişti, supercarul va împrumuta mai multe elemente la trenul de rulare de la Audi R8 şi viitorul Audi RS4.

Modelul va fi disponibil atât cu o cutie de viteze manuală, dar şi cu una secvenţială e-gear. LP560-4 va fi un substituient temporar al actualului Gallardo, până când următoarea generaţie va intra în scenă în 2011.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.