Lamborghini Murcielago cu şofer zgârcit

Am râs de al nostru conaţional care îşi spăla maşina în faţa blocului, dar iată că acesta mai are un seamăn care se dovedeşte chiar mai puţin cheltuitor decât tânărul care îşi cosmetiza maşina singur...

Vi-l mai amintiţi pe cel care îşi spăla conştiincios supercar-ul din faţa blocului cu o galeată, o cârpă şi multă dragoste, nu? Aflaţi că mai există un posesor de Lamborghini Murcielago care probabil a monolgat în felul următor: "Dacă supercarul meu este jos şi am dat sute de mii de euro pe el, de ce să mai plătesc câţiva cenţi şi să nu trec pe sub barieră?" Ne întrebăm oare ce domnişoară ar merge să ia cina cu acest adevărat Hagi Tudose?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.