Lamborghini şi Bentley au deschis noi showroom-uri în Bucureşti

Porsche Inter Auto, reprezentantul în România al mărcilor premium şi de lux din Grupul Volkswagen, a deschis astăzi noi showroom-uri pentru brandurile exclusiviste Bentley şi Lamborghini.

Lamborghini şi Bentley au deschis noi showroom-uri în Bucureşti Lamborghini şi Bentley au deschis noi showroom-uri în Bucureşti

Bentley Motors şi Automobili Lamborghini, două dintre cele mai scumpe mărci deţinute de Grupul Volkswagen, au deschis noi showroom-uri în Bucureşti, cu ajutorul celor de la Porsche Inter Auto.

Noul dealership Bentley devine, astfel, primul centru de vânzări al brandului britanic de lux în România. Proaspătul sediu din Bulevardul Pipera nr. 1/x are o suprafaţă de peste 610 metri pătraţi şi oferă, pentru prima dată publicului din România, un centru de vânzări – pe lângă serviciile post-vânzări oferite şi până acum de Porsche Inter Auto.

Bentley Continental GT V8 S Convertible e doar unul dintre modelele care pot fi admirate la noul showroom Bentley Bucureşti

„După ce, pe parcursul mai multor ani, am convins publicul de calitatea serviciilor noastre, suntem încântaţi acum să primim clienţii Bentley într-un showroom elegant, foarte modern, şi să prezentăm cele mai noi modele exclusiviste din Crewe”, a declarat Mihaela Tudorică, brand manager Bentley în cadrul Bentley Bucureşti. „Considerăm că pe piaţa românească există un interes considerabil şi mult potenţial pentru acest brand sinonim cu luxul”, a adăugat ea.

Deschiderea showroom-ului Bentley Bucureşti a coincis cu inaugurarea noii reprezentanţe Lamborghini Bucureşti.  Sediul bucureştean al mărcii italiene are o suprafaţă totală de 228 de metri pătraţi şi a luat naştere în urma unei investiţii de peste 400.000 de euro, conform celor de la Porsche Inter Auto, care comercializează în România mărcile Audi, Porsche, Bentley şi Lamborghini în cadrul complexului Porsche Pipera din Bulevardul Pipera nr. 1/x din Bucureşti.

La dealerul Lamborghini Bucureşti au fost expuse două modele - un Aventador Roadster şi un Gallardo Squadra Corse

Noul sediu Bentley din Bucureşti este cel de-al 45-lea dealership al mărcii britanice din Europa continentală, în vreme ce showroom-ul bucureştean Lamborghini punctează prezenţa mărcii italiene în 45 de ţări din lumea întreagă, unde este reprezentată de o reţea de peste 120 de dealeri autorizaţi.

Celelalte mărci ale Grupului Volkswagen (Skoda, Seat şi Volkswagen) sunt comercializate şi au parte de servicii post-vânzări în cadrul centrului Porsche Bucureşti Nord, situat tot pe Bulevardul Pipera, la doar 350 de metri de complexul Porsche Pipera.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.