Lamborghini Sian este cel mai puternic Lambo din istorie. Câte exemplare vor fi produse?

Autor: Cristian Agatie 04 sept. 2019 Știri auto

Vezi galeria foto

Cu aceste cifre, Lamborghini Sian este cel mai puternic model produs vreodată de firma din Sant’Agata Bolognese, depăşindu-l cu mult pe Aventador SVJ cu cei 770 CP ai săi. Puterea motorului este trimisă la toate cele patru roţi prin intermediul unei cutii de viteze automate cu şapte trepte şi al unui sistem de tracţiune integrală cu diferenţial autoblocant pe spate.

Performanţele în această configuraţie sunt impresionante, chiar dacă timpul pentru acceleraţia de la 0 la 100 km/h (2,8 secunde) nu diferă de cel al lui SVJ. Sprinturile sunt însă mai rapide, cu 0,2 secunde pentru accelerarea de la 30 la 60 km/h, respectiv cu 1,2 secunde pentru acceleraţia de la 70 la 120 km/h. Viteza maximă este limitată la 350 km/h.

Citeşte şi

Care sunt cele mai fiabile maşini mai vechi de 10-11 ani? Un top care-i va surprinde pe mulţi

Începe haosul în Prelungirea Ghencea: lucrările de lărgire demarează luni, o dată cu începerea şcolilor!

Bombe pe roţi! Jumătate dintre maşinile controlate de RAR sunt un pericol pentru circulaţie!

A depăşit pe linie continuă şi a primit imediat o lecţie dură. La asta nu se aştepta! – VIDEO

TESTAT pe VW Passat. Ce se întâmplă dacă tragi frână de mână electronică în timp ce maşina merge – VIDEO

Numai 63 exemplare ale acestui exclusivist supercar vor fi produse, fiecare dintre acestea urmând să fie personalizate după gustul viitorului proprietar la centrul de design Centro Stile. După cum spunea şeful de design al Lamborghini, Mitja Borkert, „63 de oameni din întreaga lume vor avea nu doar cel mai rapid Lamborghini, dar acesta va fi şi unic”.

Vezi galeria foto

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult

Comentarii
Inchide