Land Rover a publicat primul teaser cu noul Defender, înainte de debutul oficial de la Frankfurt - VIDEO

Defender este una dintre cele mai de încredere şi mai capabile maşini de off-road din lume.

Land Rover a publicat primul teaser cu noul Defender, înainte de debutul oficial de la Frankfurt - VIDEO Land Rover a publicat primul teaser cu noul Defender, înainte de debutul oficial de la Frankfurt - VIDEO

Land Rover a publicat primul teaser cu noua generaţie Defender înainte de debutul global al off-roader-ului la Salonul Auto de la Frankfurt din 10 septembrie 2019.

De-a lungul deceniilor, Defender s-a poziţionat ca una dintre cele mai de încredere şi mai capabile maşini de off-road din lume, iar Land Rover este dornic să se asigure că noul Defender este la capabil ca predecesorul său.

Testarea noului Defender a avut ca destinaţie, înainte de salonul auto, Valea Castelelor din Kazahstan în ceea ce spune Land Rover spune că este punctul culminant al unui program exhaustiv de testare în mai multe locuri de pe glob, la temperaturi cuprinse între -40 grade Celsius şi +50 grade Celsius.

Land Rover va vinde noul Defender în mai multe configuraţii cu nu mai puţin de trei motoare diesel şi trei benzină, inclusiv un hibrid plug-in de 398 CP.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.