Lecţia dată de MAI, după ce o agentă de poliţie a fost ironizată pe Facebook

Autor: ProMotor 20 mai 2019 Știri auto
Lecţia dată de MAI, după ce o agentă de poliţie a fost ironizată pe Facebook

Ministerul Afacerilor Interne a reacţionat pe pagina de Facebook a instituţiei după ce un agent de poliţie a fost ironizat pe reţeua de socializare din cauza constituţiei sale fizice.

Pe o pagină de Facebook a fost postată o imagine cu o agentă, alături de un text ironic: ”Poliţia Română îşi face publicitate pe pagina lor cu fotomodele… Dar în trafic te opreşte asta. Cum reacţionezi?”.

Instituţia a reacţionat printr-o postare pe pagina oficială de Facebook a instituţiei:

”Joi dimineaţa, doamna Geta a intrat cu capul plecat în sediul Brigăzii Poliţiei Rutiere şi a mers direct spre biroul comandantului.
Avea lacrimi în ochi şi mergea precipitat.
În cei 27 de ani de muncă, nimeni nu o mai văzuse aşa! Cu toţii erau obişnuiţi să o vadă mereu zâmbitoare şi mai ales să audă “Bună dimineaţa, copii! Aveţi nevoie de ceva?”.
Acum se îndrepta spre biroul comandantului.
– Îmi cer scuze pentru că am stricat imaginea poliţiei rutiere. E numai greşeala mea! Să ştiţi că eu am cerut să merg în acea misiune. Vă rog să nu fiţi supărat pe mine!
– Doamna Geta, vă asigur că nimeni nu are ce să vă reproşeze. Şi vă mai asigur de ceva, noi vă iubim şi vă preţuim enorm! Un singur lucru vă rog, să nu mai plângeţi. Noi chiar vă iubim!
În acea zi, doamna Geta nu a ieşit din birou, iar atunci când a plecat acasă a făcut în aşa fel încât să nu fie văzută de nimeni.
A doua zi, a venit mai devreme, sperând să treacă neobservată. La intrare, însă, a fost oprită de un coleg.
– Sărut mâna, doamna Geta! Vă rog să mergeţi în curte. Vă aşteaptă cineva!
Surpriza a fost una deosebită. Toată tura de serviciu o aştepta acolo. Un coleg i-a oferit un buchet de flori.
– Doamna Geta, ne e dor de salutul dumneavoastră! Vă rugăm, puteţi să ne salutaţi ca şi până acum!
– Bună dimineaţa, copii! Aveţi nevoie de ceva? le-a răspuns ea emoţionată.. aproape plângând, dar de data asta de fericire….
– De dumneavoastră avem nevoie, doamna Geta!
Doamna Geta este poliţista care săptămâna aceasta a devenit virală în mediul online, în special pentru constituţia sa fizică. Au fost mulţi care au denigrat-o şi au înjosit-o, necunoscându-i povestea. Această femeie şi-a dorit cu ardoare un copil. Timp de 6 ani a urmat un tratament care i-a afectat metabolismul şi i-a adus această stare fizică. Dar nu regretă absolut nimic! Pentru că tratamentul i-a mai adus ceva, o fiică de care este foarte mândră.
Şi mai e ceva de menţionat, deşi ar putea să iasă la pensie, la cei 56 de ani pe care îi are, doamna Geta vine în fiecare zi la serviciu cu aceeaşi pasiune şi cere inclusiv să ajute în misiunile din stradă.
Pentru noi, doamna Geta este o lecţie.
Pentru voi ce e?”

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide