Legătura A3-Bucureşti ar putea fi inaugurată vineri. Imagini din dronă cu ultimele retuşuri - VIDEO

Sunt circa 6,5 km de la Centură până la intersecţia cu şoseaua Petricani

Legătura A3-Bucureşti ar putea fi inaugurată vineri. Imagini din dronă cu ultimele retuşuri - VIDEO Legătura A3-Bucureşti ar putea fi inaugurată vineri. Imagini din dronă cu ultimele retuşuri - VIDEO

Vineri, 14 decembrie, este programată recepţia celor 6,5 km de autostradă de la Şoseaua de Centură până în zona Pipera/Petricani. Conform HotNews, tot vineri această porţiune ar putea fi deschisă traficului rutier.

Asociaţia Construim România a publicat un clip care arată mobilizarea de pe şantier, acolo unde constructorul a ajuns la nivelul detaliilor: lucrează la ultimele marcaje, indicatoare, panouri fonoabsorbante şi parapete. 

Cei 3,3 km la care se lucrează, se vor alătura altor circa 3,2 km deja finalizaţi din apropierea strada Popasului şi până la Centură. În total sunt circa 6,5 km de la Centură până la intersecţia cu şoseaua Petricani.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.