Lewis Hamilton şi Nico Rosberg se ceartă pentru volan într-o reclamă la Mercedes A45 AMG

Noul Mercedes-Benz A-Class nu este o maşină pe care te-ai aştepta să o vezi condusă de un campion mondial la Formula 1. Dar germanii au încercat, totuşi, marea cu degetul şi i-au pus pe Lewis Hamilton şi Nico Rosberg într-un A45 AMG.

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg se ceartă pentru volan într-o reclamă la Mercedes A45 AMG Lewis Hamilton şi Nico Rosberg se ceartă pentru volan într-o reclamă la Mercedes A45 AMG

Ultima generaţie a hatchbackului Mercedes-Benz A-Class încearcă o nouă abordare, trecând de la un design destinat mai degrabă celor trecuţi de prima tinereţe la un stil ceva mai tineresc. Iar cea mai puternică variantă a maşinii – A45 AMG – promite, pe lângă un exterior arătos, nişte performanţe pe măsură. Până la urmă, un motor de 2,0 litri care dezvoltă 360 CP ar trebui să îţi pună un zâmbet pe buze de fiecare dată când vrei să pleci la drum.

Probabil la acelaşi drum s-au gândit şi cei de la Mercedes-Benz, care au pus doi piloţi de Formula 1 – Lewis Hamilton şi Nico Rosberg – să se certe pentru volan. Dar, ştiţi cum se spune: când doi se ceartă, al treilea câştigă.

Vedeţi şi voi cum e să ţi se fure maşina de către o zână, dar şi cum Mercedes-Benz crede că noul A45 AMG este maşina perfectă pentru a scăpa de o invazie extraterestră, în clipurile de mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.