Lexus NX versus BMW X3, din perspectiva Lexus [VIDEO]

Clipul acesta ar putea fi inclus în categoria „duelurilor” de marketing dintre producători, însă nu este. Este un versus bazat pe fapte reale. Oarecum.

Lexus NX versus BMW X3, din perspectiva Lexus [VIDEO] Lexus NX versus BMW X3, din perspectiva Lexus [VIDEO]

Dacă aveai dubii în privinţa poziţionării pe piaţă a lui Lexus (NX), iată aici un clip elocvent: Lexus NX este un produs premium, unul care se poate compara cu BMW X3. Nu fi indus de machiajul ţipător, în spatele lui se ascund multe aspecte seioase. Am s-o las pe Ming-Jou Chen să-ţi explice mai în detaliu la ce m-am referit anterior.

Ignorând faptul că acest comparativ a fost făcut de Lexus (deci obiectivitatea iese din discuţie), ce părere aveţi de argumentele prezentate în clip? 

Dacă vrei să aprofundezi comparaţia, noi îţi lăsăm aici linkurile către testele noastre cu BMW X3 şi cu Lexus NX.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.