Lexus vs BMW seria 1

Constructorul auto japonez Toyota ia în calcul dezvoltarea unui nou model al mărcii de lux Lexus, care va intra în competiţie cu vehiculele BMW din seria 1, potrivit ziarului german Auto Motor und Sport, citat de site-ul just-auto.com.

Lexus vs BMW seria 1 Lexus vs BMW seria 1
Lexus vrea să lanseze pe piaţă un nou model care va concura cu vehiculele din seria 1 de la BMW, sperând ca acesta să crească numărul de vânzări în Europa. "Putem preconiza un competitor pentru modelele seria 1 ale constructorului BMW", a declarat directorul de vânzări al Toyota, Tokuichi Uranishi. El a spus că un model nou, cu un preţ scăzut, va ajuta Lexus să îşi întărească poziţia în Europa.

Lexus estimează că va vinde în acest an aproximativ 56.000 de unităţi în Europa şi preconizează până în anul 2015 vânzări de 150.000 de unităţi pe an .
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.