Limuzina lui Putin, lansată pe piaţă şi pentru cetăţenii obişnuiţi. Ce oferă modelul AURUS Senat - GALERIE FOTO - VIDEO

La Salonul Internaţional Auto de la Moscova a fost prezentat şi modelul Aurus Senat, o limuzină fabricată în Rusia şi folosită inclusiv de către preşedintele Vladimir Putin.

Limuzina lui Putin, lansată pe piaţă şi pentru cetăţenii obişnuiţi. Ce oferă modelul AURUS Senat - GALERIE FOTO - VIDEO Limuzina lui Putin, lansată pe piaţă şi pentru cetăţenii obişnuiţi. Ce oferă modelul AURUS Senat - GALERIE FOTO - VIDEO

La Salonul Internaţional Auto de la Moscova a fost prezentat şi modelul Aurus Senat, o limuzină fabricată în Rusia şi folosită inclusiv de către preşedintele Vladimir Putin.

Liderul rus a folosit deja un model Aurus Senat, varianta Limousine, la ceremonia de depunere a jurământului din luna mai, după victoria din alegeri. Maşina prezidenţială este un model special care poate rezista la explozii, are roţi speciale şi multe alte sisteme de protecţie.

Modele civile ale mărcii Aurus vor fi disponibile şi pentru cetăţenii obişnuiţi, însă preţul va fi prohibitiv. Modelul de bază începe de la 147.000 de dolari.

Varianta civilă are o lungime de 5,6 metri, fiind dotată la interior cu inserţii de lemn şi aluminiu şi tapiţerie de piele. Zona cadranelor este complet digitală şi în vârful planşei de bord tronează un sistem infotainment cu ecran color. Pasagerii din spate beneneficiază de un sistem de infotainment cu două ecrane, sistem de climatizare, scaune electrice şi multe altele.

Marca Aurus este produsă de către un institut de cercetare rus cunoscut sub acronimul NAMI şi constructorul rus Sollers.

Comenzile vor fi preluate începând cu luna viitoare, iar primele 120 de modele Aurus vor fi produse în 2019. Un model off-road urmează să fie produs din 2020.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.